Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Πληρωμής
Newsletter Περισσότερα
Προφίλ
 

Η AN.SAK πρωτοπόρος εταιρία πλαστικοποίησης χάρτου ιδρύθηκε το 1981 κι από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με τη θερμή πλαστικοποίηση κάθε μορφής εντύπων, όπως πόστερ, χάρτες, αφίσες μεγάλων διαστάσεων, κάρτες, ημερολόγια, σουπλά.

Επίσης εκδίδει μια μεγάλη ποικιλία από πλαστικοποιημένες πινακίδες τιμών, τιμοκαταλόγους, αφίσες και banners με θέματα που προορίζονται για όλα τα καταστήματα τροφίμων και είναι τοποθετημένα σε όλη την Ελλάδα.

Για τη στήριξη των πινακίδων διαθέτουμε μια πλήρη σειρά στηριγμάτων, που εγγυώνται το καλύτερο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε στο site μας και να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά.

Η AN.SAK εκτός από χαρτί, δραστηριοποιείται επίσης και στην ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητο, μουσαμά, διαφάνεια, βινύλιο, one-way-vision, PVC και σε άλλα ποιοτικά υλικά που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Για τον τομέα των εκθέσεων και συνεδρίων, διαθέτουμε κονκάρδες pvc, εύκαμπτες θήκες καρτών, κλιπς διαφόρων τύπων, κορδόνια, card holders, κτλ.

Σήμερα η AN.SAK έχει επεκταθεί και στην κατασκευή μεταλλικών γραμμάτων και επιγραφών, προσφέροντας στα καταστήματα ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την πετυχημένη προβολή τους.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
SSL Certificates